Ingen ovana precis.....

Det ska det absolut inte bli. 
Nej, jag hör inte till dem som gärna visar bilder på mig själv
Helt rätt!

Flera har förundrats över mitt "märkliga" beteende
att inte visa upp mig själv
De vill ju bara se hur jag ser ut, få ett ansikte på vem det är som bloggar
Givetvis, det förstår jag

Det finns redan bilder av mig själv på bloggen,
men jag erkänner att det är rätt länge sedan och vem orkar bläddra bakåt i tiden?
Inte jag i alla fall,  så jag gjorde slag i saken
och försökte få till några selfies på mig själv när vi var på Kreta
Det tog två dagar.....
Inte hela dagar förstås utan två korta stunder

Men ack och ve.
Dels har jag ingen selfiepinne, dels har jag ingen liten kamera.
Uffe min allra käraste, har bara en vänsterhand till sitt förfogande för tillfället. (p.g.a. stroken)
Han kan ta bilder med sin lilla kamera men då måste han hålla kameran upp och ner för att kunna ta bilder. Det finns nämligen inte kameror för enhänta, vänsterhänta


Sen kom jag på att min kamera har en liten skärm som jag kan titta i när jag tar bild av mig själv i spegeln. För så måste det ju gå till om jag ska ta en selfie.
Men krakel, spektakel, inte kan man ju titta ner när man ska visa sig själv.
Man ska se folk  i ögonen. Gör om gör bättre!


Jag gjorde om. Bah! Det duger ju inte...
Du ska se folk i ögonen Karin! Det sitter ingen ovanför spegeln och tittar på dig!



Nå, det tar sig sa´mordbrännaren (förlåt!) Nu ser jag er i ögonen i alla fall!
Men nu får det räcka  ett tag framöver vad gäller bilder av min person.

Jag har så många andra vackra och mera intressanta bilder att visa istället.

Håll till godo bästa bloggvänner! 💗
Jag har hållit mitt löfte.
Så här ser jag ut! 

Copyright: Karin Eklund, Pettas ekologiska

Kommentarer

Jag brukar inte vara på bild heller ,gillar inte att se mig själv . Fina bilder på dig i alla fall ,trevlig helg ,nette
Tack Nette!
Trevlig helg önskar jag dig också!
Bloggblad sa…
Jag har ju sett dig på bild i ett tidningsreportage för ganska länge sen. Jag håller med om att det känns bra att se ansiktet på den man "pratar" med i bliggen eller på fb.
Själv tycker jag att jag blir bättre på bild (alltså de bilder jag godkänner) än den häxa som blänger på mig i spegeln på morgonen. Tjurig, rynkig och glåmig. Kammad och piffad och påfylld med kaffe och stomatolleendet på - så blir det bättre. (Resten av dagen undviker jag speglar)
Jag förstår den delen hur bra som helst. Man har ett ansikte på personen och kommunikationen blir bättre, mindre undrande.
Jag har bara inte särskilt stort intresse av att ta bild av mig själv men nu är det ju gjort och det gjorde inte ont alls ;) Jag hade t.om. riktigt roligt åt mig själv/med mig själv en stund.
Man borde kanske visa hur man ser ut på morgnarna när man stiger upp? Med håret på ända eller ihoptryckt vid ena örat, ögonen knappt öppna osv.
Du har ett väldigt vackert stomatolleende Marianne, spontant vackert som gör andra människor glada. Åtminstone blir jag glad.
Karin sa…
Heja, bravo och vilka trevliga bilder! Kul att ses igen!
Jag är rätt kameraskygg och skyller på min pappa som jagade mig med kamera under hela min uppväxt. Nu är jag förstås glad att bilderna finns, men fortfarande trivs jag bäst bakom kameran.
Tack Karin! Ja, väldigt roligt att ses igen!
Jag trivs också bäst bakom kameran.
I spegeln står jag bakom den två gånger till och med ;)
Va roligt att få se dig och va fin du är. Förstår mycket väl det du berättar för själv var jag ju halvt anonym länge länge till dess jag började röra mig på facebook och såg att de allra flesta vågade visa upp sig så kom även den enda bild på mig själv som jag någonsin lagt även på min blogg.
Visst är det bra mycket roligare att läsa en blogg när man även har ett ansikte på vem som finns bakom så bra gjort Pettas. Tackar för att jag äntligen fick se dig. Ha en trevlig helg.
Tack snälla du!
Jag tror att vi är rätt många som fungerar likadant när det gäller att visa bilder på sig själv. Men som du skriver, det ÄR roligare att veta hur bloggaren ser ut.
Ha en trevlig helg du med!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ - jag överdriver inte det kommer från insidan - så roligt att se dig min bloggvän, representant i tantarmén och så tror jag vi är gråsystrar.
Så ger du texten till med en skön humor med självdistans! Inflikat hur kamera funkar för en person med en verksam hand och hur han Uffe har löst det! Hälsa honom tumme upp:-)
Bildnoja och missnöje med själv -bilden hade jag i massor tills jag deltog i en utbildning i att hålla ett anförande framför en filmkamera .. då släppte eländet och såpass expressiv som jag är så ... ja du vet!
Jätteroligt att se dig och få en bild på dig, du är ju en människa med allt fint inom dig som du delar med oss!
<3
AJ, glömde ju ...Du är som en vacker ros som i headern...
...land. Tänkte jag när jag såg alla Å:na. Åland! Patriot som jag är i själ och hjärta. Du är gull du Tove! <3
Uffe kan ta bilder upp och ner, riktigt bra bilder till och med. Han är uppfinningsrik och praktisk. Jag hälsar honom tumme upp!

Jag är inte missnöjd med mig själv, jag trivs bara bättre bakom kameran och har egentligen aldrig tänkt så mycket på att folk vill se min nuna. Men jag förstår det bra. Det är roligt att ha ett ansikte bakom några ord. Jag har en viss vana att bli filmad och att hålla anförande jag också men ändå...ibland blir man ju trött på sig själv. Men det handlar kanske om en mognadsprocess? Mitt i allt så visar jag bilder av mig själv så omvärlden ledsnar och suckar djupt ;). Man kan ju aldrig veta hur en representant i tantarmén och en gråsyster tar sig uttryck.
Men det ska nog vara måtta med allt! Tack Tove!
<3
Återigen ett varmt tack! Du är för gull! Sade jag det redan? Kram
Härligt svar Karin - och nu vet vi bloggläsare vilken som också gör sig bra bakom kamera - mycket bra - Åland :-)
Veiken sa…
Det är inte lätt med selfies. Jag har försökt några gången, men har gett upp. Du fick ju verkligen till ett par riktigt fina bilder. Det är alltid roligt att ha en ansikte bakom bloggen. Ha det fint!!
Tack för det Veiken! Helt rätt, det är inte lätt :)
Ha det fint du med!
Mia sa…
Kollar runt litet bland för mig "okända" bloggare och får se dig vid första besöket. Snygging!

Jag brukar ta bilder på mig själv på samma sätt som du gjort när jag provar glasögonbågar i min ensamhet. Inte alls någon dum metod!
Tack och tack Mia för titten in! Jag har nyss tittat in till dig och inser att du har en väldigt trevlig blogg. Jag återkommer med all säkerhet, vill gärna läsa mera i lugn och ro hos dig.
Karin
Anki sa…
Hej Karin! Så trevligt att se dig :) Vi är lite hemliga av oss, eller i alla fall jag. En jättefin selfie fick du till!
Hej Anki!
Jag tror att vi skrev till varandra samtidigt! Var just in till dig och önskade en fin måndag!
Jag är också vanligtvis nöjd med att vara lite hemlig men nu gjorde jag ett undantag. Tack!
Gunnel sa…
Kul att se en bild på dig. Jag måste erkänna att jag är själv lika kameraskygg. Har alltid avskytt att bli plåtad. Tycker inte jag blir lika snygg på foto som i verkligheten..hmhm. Tänk bara som man ser ut på pass och körkortsfoton. Att de överhuvud taget kan duga som legitimation är för mig en gåta. Kontrollanterna måste ha väldigt livlig fantasi. Du däremot kan känna dig nöjd med ditt foto. Kanske så man ska göra om det ska bli bra...ta en selfie.
Tack Gunnel!
Jag fick till det till slut, även om motståndet kändes hårt :)
Jag håller med dig om passfotona. Jag upplever att de knappt tittar på fotografiet längre. Tror alltid att jag ska bli stoppad i kontrollerna men de nickar och låter mig gå. Uffe liknar inte sig själv han heller i sitt pass, så det är inte bara jag som är förundrad. Vi är nog många. Ta en selfie Gunnel! Blir man inte någorlunda nöjd så kan man ju alltid radera. Men jag förstår att folk gärna vill ha ett ansikte bakom texten.
Musikanta sa…
En alldeles utmärkt bild på dig. Men visst har du tappat några kilo, eller? Roligt att se bilden på dig. Var inte så snål med selfisar i fortsättningen!
Kram
Tack Ingrid!
Jodå, det har försvunnit en del under det senaste året, helt rätt.
Nja, vi får väl se hur det blir med selfisar men man kan ju inte veta vad som flyger i en. <3

Populära inlägg i den här bloggen

Ett oförglömligt fyrverkeri får avsluta året

Veteranbil nr. nio och tio