Nu är det dags....

att varva ner efter sju veckors intensivt arbete i caféet. Om inte annat än för att tanken inte finns med i allt det jag gör längre Fast å andra sidan så skapar jag nya brödsorter..... Meningen var att det skulle bli ett ciabattabröd i morse men just innan jag strödde socker och kanel på den utkavlade degen insåg jag att det inte var kanelbullar jag höll på att baka Men då hade jag redan lagt ett lager med smör på degen så det var bara att rulla ihop den och efter en stund i ugnen var ett nytt bröd skapat. Knorren, Snurran...ja, vad jag ska kalla "uppfinningen" vet jag inte riktigt än , men faktum är att det blev ett riktigt gott bröd. En typ av bondig grov croissant kom till. Så där bara... när jag själv inte var med i tanken. Den passar mycket bra i caféet som ett salt inslag till allt det söta. Nu funderar jag redan på olika smaksättningar Så lagom det när vi stänger caféet om ett dygn eller hur? Nå "uppfinningen" får