Jag finns, jag lever...

Oj, kära nån så mycket det har hänt sedan jag senast skrev ett blogginlägg vid nyår. Tanken var att jag skulle börja skriva igen nu i mitten av maj och ett litet försök blir det helt säkert men hur ofta och hur aktivt jag kommer att göra det låter jag vara oskrivet just nu. 

Inte helt otippat har vi tagit ett beslut om att sälja vår fastighet Skoltomten och allt som därtill hör, bl.a. Pettas och nu är vi mitt i förberedelserna för att bara om ett par tre veckor lägga ut allt till försäljning med hjälp av en mäklarfirma.


Har vi inte haft att göra tidigare så kan jag lova att vi har det nu. 

Här ska tömmas och röjas . Tack och lov att jag har hållit på ett tag redan, men ack så mycket ett par människor kan samla på sig. Vi har ju inte bara våra privata saker, vi har allt vad ett företag också har i lager. Catering, café och konferens kräver sina attribut och mycket av det ska avyttras. I all synnerhet ska det städas undan innan det blir dags för visningar 

Jag hade tanken att jag skulle läsa bloggar under vintern och våren men allt kom på skam.  Livet tog tag i oss på ett särskilt och spännande sätt. Om allt det skriver jag längre fram, när vi har tagit oss igenom det här som är mera än tillräckligt spännande just nu. 

Nu just står vår stora förhoppning till att någon/några entusiastiska entreprenörer eller någon annars bara vill ta över vårt älskade ställe som har blivit för stort och för mycket för oss. Vi känner att vi inte räcker till längre på samma sätt som tidigare.  Nu behövs det nya yngre krafter och vi tänker helt enkelt och koncist äntligen pensionera oss trots att vi på papper har varit pensionerade flera  år redan.  

Rörelse och liv kommer det fortsättningsvis att vara men företagarlivet tänker vi lägga bakom oss. 


 

Desto  mera än så här skriver jag inte nu, jag hastar vidare till högar som ska bort från knutar och vrår i vårt stora stenhus. Ska det bli fint får man lida lite pint som det heter. 

I trädgården har allt möjligt smått och gott börja röra sig uppåt ur jorden, primörernas tid är inne. 

Ha det gott alla! 

Copyright: Karin Eklund, Pettas ekologiska.

 

Kommentarer

em sa…
Oj, så jobbigt det låter!
Margaretha
Margaretha,

det är det också men det känns bra likväl. Bara att ta beslutet var en stor lättnad. Det andra tar vi för att vi måste göra det. :)
Geddfish ♥ sa…
Livet består av stora och små beslut hela tiden. Det här var ett STORT beslut.
Lycka till på nya vägar och labyrinter. Det blir säkert bra!
Geddfish,

ja, livet är verkligen bestående av beslut av olika dignitet. Det här är ett STORT beslut, omvälvande minst sagt men det känns så rätt som det bara kan göra.
Tack !
Karin sa…
Oj, ständigt i full fart framåt – men jag tror ändå att det är så du ska ha det! Ser fram mot berättelserna om vad som timat sedan nyåret!
Bloggblad sa…
När vi var unga och nygifta flyttade vi flera gånger, men vi hann knappt få ihop en massa bröte mellan varven. Nu, efter 32 år i samma hus, vet jag inte ens var vi skulle börja. Ändå gör vi s.k. döstädning lite då och då.
Humlan sa…
Så roligt att se dig här igen!
Ni har verkligen en omvälvande men förhoppningsvis bra förändring framför er, men vägen dit brukar vara mycket jobb.

Ser fram emot att få fortsätta att följa er!
Anki sa…
Kul med ett litet inlägg från dig :)
Vi sitter liksom lite i samma båt - vi har visning av vårt ställe på söndag!
Karin,

på något sätt så blir det alltid så. Ibland undrar jag själv ...:) Men jag hänger med mig själv tillsvidare så det går rätt bra.
Bloggblad,

det är kanske så att man borde flytta lite oftare. Det har vi konstaterat många gånger om de här dagarna . Trots att vi också har döstädningar med jämna mellanrum. Men nu ska det mesta väck.
Humlan,

tack! :)
Jadå nu rör det på sig så det sjunger om det. Tack för att du vill fortsätta följa oss. <3
Anki,

Se där. Ni också! Ni är steget före till och med. Vi har annonseringen ogjord ännu men snart så. Tittar in!
Ditte sa…
Jag har verkligen saknat dig och anat att något var på gång. En förändring. Och så var det. Men så roligt att du skriver några rader.
Förstår att ni har mycket att stå i på alla sätt och önskar er det allra bästa.
Taina sa…
Jag tog också en paus och skriver lite sporadiskt. Kul att se att du är tillbaka och det ska bli spännande att följa med på era nya äventyr. Lycka till med röjandet!
Lisbet sa…
Undrar så hur det går?
Annika sa…
MEN det här har jag missat totalt. ATT du skrivit!!
Förstår att du har fullt upp, Karin!!
Roligt ändå att hitta ett inlägg från dig.
Känner ju till lite ... ;-)
Kramar från mig!!
Unknown sa…
Even after receiving a research paper, students are usually refused. This is the case since research papers are graded on a range of factors. Plagiarized content results in the rejection of the vast majority of students. SourceEssay, a Croydon -based dissertation writing service, has stepped in to help students learn how to compose a flawless research paper.
According to various research, students who struggle in school are more likely to fail. Students in Croydon can now ask dissertation writers to write my dissertation in Croydon and seek dissertation writing assistance from online academic services like SourceEssay to help lower the number of students who drop out of universities, institutions, and schools.
Students can learn how to improve the quality of their research papers with the help of Source Essay's trained and devoted research paper writers. If you need help writing a dissertation, all you have to do is contact us. Here are some tips for writing an outstanding essay that will help you earn a decent mark.
Students can use these suggestions to improve the quality of their research papers.
The following are some of the most well-known pieces of advice for students who desire to flourish in their research papers: To ensure you don't forget anything, make a note of everything your lecturers say about research paper writing recommendations. Second, start working on research papers as soon as you get them so you can double-check them before submitting them.
Finally, rather than attempting to resolve the issue alone, seek quick assistance from internet experts. It allows you to save time and energy while lowering your risk of making a mistake. If you need assistance with your research papers, please don't hesitate to contact us.

Populära inlägg i den här bloggen

Ett oförglömligt fyrverkeri får avsluta året